Auto advocaat

Bijna ieder Nederlands gezin is in het bezit van een auto. Rondom de auto kunnen er allerlei geschillen ontstaan. Die geschillen kunnen soms zo hoog oplopen dat men een advocaat nodig heeft. De website auto-advocaat geeft informatie over deze geschillen.

Geschillen over auto

Het recht kan soms erg ingewikkeld zijn. Dit komt doordat het recht niet alleen is opgenomen in wetten maar ook in jurisprudentie. Op allerlei gebieden kunnen er geschillen ontstaan. In onze dagelijkse praktijk als advocaat kwamen wij veel geschillen tegen waarbij een auto betrokken is.

Overlap rechtsgebieden

Niet zelden kwam daarbij ook een overlap tussen verschillende rechtsgebieden voor. Wanneer een auto bijvoorbeeld bij een aanrijding betrokken raakt, zal er materiële schade aanwezig zijn. Een betrokkene kan echter ook letsel hebben opgelopen. Bij sommige aanrijdingen kan een bestuurder van een auto zelfs een strafrechtelijk verwijt worden gemaakt. Op zo’n moment is het essentieel dat een advocaat kennis van al die rechtsgebieden heeft.

Auto advocaat

Mede om die reden hebben wij besloten onze kennis van de afzonderlijke rechtsgebieden te bundelen en op één website te zetten. Dat is uiteindelijk de website auto-advocaat geworden. Op deze website vindt u informatie over allerlei juridische auto gerelateerde kwesties.

 

Op de website hebben wij een onderverdeling gemaakt tussen de volgende onderwerpen:

- aankoop auto: gebrekkige nieuwe en tweedehands auto

- onjuist uitgevoerde reparaties

- aansprakelijkheid bij schade

- aansprakelijkheid bij ongeval

- verkeersrecht

 

Wij hopen met onze website meer duidelijkheid te geven over de oplossing van autogeschillen. Wanneer u hierover desondanks nog vragen mocht hebben, kunt u altijd contact met de auto-advocaat opnemen.

 

Ook interessant

 

SMART Advocaten BV
Luchthavenweg 53
5657 EA Eindhoven

Telefoon: 040 284 11 72
Email: auto@smartadvocaten.nl

 

  

 

^ Naar boven